Forever ARGI+

L-Arginine is een natuurlijk aminozuur dat de bron is voor de aanmaak van stikstofmonoxide, een bijzonder molecuul dat sinds jaren het “Wonder molecuul” wordt genoemd. Het lichaam zet de L-Arginine om in stikstofmonoxide (ADNO: stikstofmonoxide onttrokken uit L-Arginine); en dat helpt bloedvaten te ontspannen en wijder open te gaan voor een betere bloedsomloop.

Een betere bloedsomloop ondersteunt veel belangrijke lichamelijke functies, waaronder een goed afweersysteem, een gezonde bloeddruk, een goede verwerking van vet en glucose én een verbeterde sexuele functie bij mannen.

ARGI+ levert alle voordelen van L-Arginine plus de positieve eigenschappen van de ingrediënten granaatappel, rode wijn extract, bessenextracten en het vel van druiven. Tezamen vormen deze ingrediënten een voedingssupplement van een nieuwe generatie - één die een betere gezondheid van heel het lichaam ondersteunt.

Forever ARGI + met L-arginine

Slechts dagelijks één schepje van ARGI+ gemengd met voldoende water en/of uw favoriete Aloe drank zorgt voor een geweldige boost voor uw gezondheid

Aloe Vera Gel - bestellen ARGI+™ levert 5 gram L-Arginine per inname. Daarenboven bevat het ook heel wat extra vitamines om uw lichaam de boost te geven die het nodig heeft om er een ganse dag tegenaan te kunnen gaan.

U vindt dit product binnenkort terug in onze webshop :

Ga naar webshop