Sonya Cosmetica

De make-up van de Sonya Colour Collection biedt meer dan alleen schoonheid. Een unieke formule van aloë vera, marine-extracten, kamille en avocado-olie beschermt en verzorgt de huid en houdt deze zijdezacht. Hierna volgt een korte toelichting van alle producten van de Sonya Colour Collection.

Bekijk zeker ook onze kleurenkiezer
(opent in nieuw venster)

Sonya Palettes De Sonya Palette is verkrijgbaar in zeven verschillende combinaties om uw natuurlijke schoonheid te accentueren.
De zeven Sonya Palettes zijn onderverdeeld in vijf ‘Go Anywhere’ en twee ‘Beauty plus’ paletten, voor iedere gelegenheid.
Sonya Creme-to-Powder Foundation Met een keuze uit twaalf koele en warme tinten om uw natuurlijke uitstraling te benadrukken. De foundation wordt als een crème op de huid aangebracht en creëert een ‘poeder finish’ die dankzij de zeer fijne textuur zijde zacht is voor de huid.
Sonya Lipstick Zoen, spreek en glimlach vol zelfvertrouwen met onze uitgebreide selectie van rijk gekleurde long-lasting lipsticks. Deze met Aloe Vera, vitamine A, C, E, zee-extracten,babassu-olie en kamille verrijkte kleuren voegen slechts de perfecte finishing touch op uw make-up.Van Sheer Chocolate Kisses tot Pink Champagne. Sonya Lipstick creëert een zacht resultaat die uw lippen onweerstaanbaar maakt.
Sonya Eyeshadows Laat uw ogen spreken met een passende kleur uit Sonya’s unieke oogschaduwtinten. De Aloe Vera formule in de Sonya Eyeshadows verzacht en kalmeert de fijne huid rondom uw ogen en zorgt ervoor dat de kleuren niet vervagen of in lijntjes lopen. Alle verrijkende ingrediënten die onze producten zo speciaal maken, zorgen ervoordat uw ogen de aandacht krijgen die ze verdienen.
Sonya Blushers Van een subtiele gezonde blos tot een dramatische look; met de Sonya Colour Collection heeft u de blush die uw gezicht zalopfleuren. In 11 verbluffende tinten vindt u alle pure en eenvoudige ingrediënten die u van ons gewend bent. Accentueer uw wangen en creëer jukbeenderen die uw gezicht laten spreken! Een zachte rouge voor een licht,luchtig of transparant resultaat. Door de zeer fijngemalen pigmenten op basis van 0.5 micron voelt de Sonya Blush zacht aan en geeft het kleur en vorm aan uw gezicht.
Sonya Transculent Pressed Powders Sonya Translucent Pressed Powder is verrijkt met de fijnste pigmenten om zo een zijde zachte en luxueuse finish te geven die bovendien geschikt is voor alle huidtypes.
Beschikbaar in 3 tinten
Sonya Mascara & Brow Fix In één oogopslag lange en klontvrije wimpers met de Sonya Mascara. Opvallend lange envolle wimpers zijn het resultaat van onze mascara. Deze ultrarijke formule accentueert, verlengten versterkt uw wimpers. Het specialeborsteltje zorgt voor een klontvrij resultaat. Sonya Mascara biedt een verzorgendesensitive-formule om uw wimpers zacht en soepel te houden. Grote, mooie ogen zijn dankzij de Sonya Mascara niet langer een verbeelding!
Sonya Lip/Eye Pencils Onweer staanbaar en ultra resistent: Trek de aandacht naar uw lippen, voeg wat drama aan uw ogen of verzacht en accentueer uw natuurlijke uitstraling. Romig en glad; met onze exclusieve Aloe Vera formulering zorgen de Sonya Lip en Eye pencils voor een perfecte toepassing iedere keer weer. Door de tinten van de lippencil te combineren met onze lipstickkleuren creëert u de perfecte glimlach!
Sonya Lip Gloss Laat uw lippen spreken, gun ze dat zachte gevoel evenals die langblijvende schittering met de 4 kleuren van Aloe Vera verzorgende Lipgloss. De perfecte “musthave” voor mooi verzorgde en gezondelippen. Deze buitengewone Lipgloss beschikt over de verzorgende kracht van Aloë Vera, Vitamine E en zeeëxtracten om uw lippen te helpen verzachten en beschermen terwijl u van de langdurige schittering geniet.

In onze webshop vindt u alle cosmetica uit de Sonya Collection terug :

Ga naar webshop