Aloe Vera Tandpasta

Forever Bright toothgel is een 100% natuurlijke tandpasta op basis van Aloë Vera en propolis. Het bevat bovendien geen fluoride en oog geen munt, wat het uitstekend geschikt maakt voor gebruik in combinatie met homeopathie.

Een slecht gebit en ongezond tandvlees zijn een onvermoede oorzaak van veel chronische aandoeningen. Op dit moment komen tandartsen er echter achter dat een alternatieve soort tandpasta één van de beste wapens tegen tandbederf en tandvleesontsteking is. Aloë vera blijkt namelijk in recent onderzoek beter ziekteverwekkers te bestrijden dan verschillende commerciële tandpasta’s. Bovendien blijkt het ideaal voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees, omdat het minder schuurt dan gewone tandpasta’s.

Recente onderzoeken tonen bovendien aan dat fluoride aan de basis kan liggen van heel wat lichamelijke problemen. Zo kan fluoride overgevoeligheid en allergische reacties veroorzaken en wordt het ook in verband gebracht met verschillende ziekten, waaronder maagreflux, botstoornissen, diabetes, schildklieraandoeningen en mentale stoornissen.

Maar met aloë vera hebben tandartsen nu een goed alternatief in handen om te adviseren.

Aloe Vera Tandpasta - Forever Bright Toothgel
Forever Bright Toothgel vindt u terug in onze webshop

De ontwikkeling van Forever Bright Toothgel heeft jaren in beslag genomen voordat de juiste combinatie werd gevonden van reinigende werking, absolute tandvriendelijkheid en een prettige smaak. Alleen ingrediënten van bewezen kwaliteit en veiligheid die reeds lang bekend waren, zijn verwerkt. Het belangrijkste product in deze tandpasta is 100 % gestabiliseerde Aloë Vera gel van één van de meest gewaardeerde planten uit de natuur. Daarnaast bevat het als werkzaam bestanddeel propolis dat in staat is om 4 van de 5 tandplaque in de mond veroorzakende bacteriën te doden.

De Forever Bright Toothgel werd in een tandkundig laboratorium, dat bekend stond om de grondige manier van werken, vergeleken met vele andere merken, op hun schurende eigenschappen. Forever Bright had de allerlaagste schuurwerking van alle geteste preparaten. Het bleek een uitzonderlijk goed reinigende werking te paren aan de laagst schurende werking. Men verklaarde letterlijk dat het een polijstende tandgel was. De tandgel is zo samengesteld dat een optimaal percentage Aloë Vera voor een maximale reinigende werking zorgt, zonder te schuren.

Aloë Vera is bij uitstek geschikt om gezond tandvlees en een perfecte mondhygiëne te onderhouden. Tevens bevat het een krachtige ademverfrisser. Het heeft een voortreffelijke smaak, zo één die door het hele gezin graag wordt gebruikt.
Bovendien is de toothgel zeer geschikt voor mensen die homeopathie gebruiken.

Kan mogelijk baten bij: Aften en andere mondzweertjes, bloedend tandvlees, terugtrekkend tandvlees. Verwijdert plaque en vermindert tandsteen.

U vindt deze Aloe Vera Tandpasta, de Forever Bright Toothgel, terug in onze webshop via deze link :

Aloe Vera Tandpasta

 

BRONNEN :
-
General Dentistry, 2009; 57: 238-241
- Medisch Dossier