BICT BVBA (zelfstandig FBO)

BICT BVBA (zelfstandig FBO)

Independent Forever Business Owner

0496 122 305 of +32 496 122 305

info@aloevera-belgie.be

Circle Image

Professional ? Ontdek hier uw mogelijkheden

Bent u zelf actief in de schoonheids- of gezondheidsmarkt ?

Graag stellen we u een samenwerkingsverband op maat voor waarbij u onze producten kan gaan gebruiken in uw zaak of onze producten kan gaan aanbieden aan uw klanten.

Voordelen voor u :

- U heeft bij ons geen enkele omzetverplichting
- Aantrekkelijke marges op de verkoop van producten
- Een sterk merk en product om aan te bieden aan uw klanten
- Een natuurlijke productlijn naast uw huidige producten
- U krijgt de nodige opleiding en begeleiding

Indien u interesse heeft en meer wil weten over een mogelijke samenwerking contacteer ons dan vrijblijvend via :

- email op professionels@aloevera-belgie.be
- telefoon op +32 (0)496 122 305

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of (extra) inkomen ?

 

Forever Business Owner of verdeler worden van aloe vera kan met de hulp van Aloe Vera België. Wij werken samen met Forever Living Products. Forever heeft een uitstekende expertise op het vlak van aloe vera producten en bijenproducten. Forever is een multi-level marketing bedrijf dat wereldwijd meer dan 10 miljoen distributeurs kent, die in 150 landen actief zijn en die per jaar een omzet van bijna 3,0 miljard dollar halen.

Forever Living Products en aanverwante bedrijven, zijn de grootste verbouwers, producten en distributeurs van aloe vera in de wereld.
FOREVER is volledig verticaal geïntegreerd en controleert daarmee alles, van de velden tot de fabrieken en van het onderzoek en de ontwikkeling tot verpakking, verzending en distributie. FOREVER’s exclusieve lijn van gezond- en schoonheidsproducten met voedingssupplementen, huidverzorging, gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging en cosmetica, hebben de manier waarop miljoenen voelen, leven en er uitzien veranderd!

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe partners en verdelers.
Hiervoor kan u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Dit kan via :
- email op partners@aloevera-belgie.be
- telefoon op +32 (0)496 122 305

 

Financieel onafhankelijk betekent dat u uw eigen bestemming bepaald - het maakt vrijwel alles dat u wilt in het leven mogelijk. Als uw baan of carrière u niet brengt waar u heen wilt, biedt Forever Living Products u een geweldige kans om uw koers te wi

Wat is belangrijker dan meer geld verdienen?

Tijd. Specifieker: tijd om de dingen te doen waarvan u het meest geniet met familie en vrienden. De moeite welke u NU investeert in uw FLP business, zal u in veelvoud worden teruggegeven als de verkopen van uw team van distributeurs u de tijd en het inkomen verschaft om het leven te leiden dat u wilt. Forever Living Products heeft alles wat u nodig hebt om te slagen:

  • Kwaliteitsproducten
  • Prima Support staf
  • Geweldige verkoop en marketing tools
  • Training bijeenkomsten
  • Distributeur incentives en bonussen
  • Uitgebreide FLP website en persoonlijke Distributeur websites

FOREVER heeft gezorgd voor het onderzoek en de ontwikkeling, het marktonderzoek, verpakking, distributie, marketing en het papierwerk voor u. Het enige dat u hoeft te doen is om deze bewezen kwaliteitsproducten te delen met uw klanten; hiermee heeft u uw eigen onderneming gecreëerd!

Het is GRATIS om u aan te sluiten, dus klik hier -en begin uw reis naar een financiële onafhankelijke toekomst met FOREVER!